Linda's Blog

Informasjonskløft

Posted on: mai 18, 2010

Me på Sogndal VGS har fått i oppgåve å kommentere innlegga til dei på Kongsberg VGS om informasjonskløfter. Eg skal no legge ut min kommentar om innlegget til Siri Marie om informasjonskløfter på Siri Marie`s medie blogg (linken) http://sirimarie-mediafag.blogspot.com/2010/02/informasjonsklfter.html , då eg ikkje kan legge ut kommentaren min på bloggen hennas.

Hei Siri Marie=) Eg heiter Linda, og eg har fått i oppgåve å kommentere innlegget ditt om «informasjonskløfter».

Innlegget ditt er bra, og du er konkret i oppgåva. I innleiinga di er du bevist på korleis du skal gjere denne oppgåva, korleis du skal skriva den og du forklarar i byrjinga kva du skal gjera. Du har også fått med ein del faguttrykk, noko som er bra! Eg er også veldig fornøgd med at du har med definisjon på kva informasjonskløft er. Og du er også flink med å oppgi kjelde på den definisjonen. Eit minus er at innledningen din er litt for lang..

Det andre avsnittet ditt, er noko eg meinar du kunne ha klart å gjordt betre! Du er veldig kort i hovuddelen, men det kunne ha fungert om innledningen din var kortare. So om du skal forbedre innlegget ditt, er det etter min meining at du fokuserar på å forbedre hovuddelen og lar innledningen vere som den er.

Noko du kunne ha gjort betre, det er å ta med meir definisjonar, eller kanskje noko som står i lærebøkene våres eller om du evt. finn nokon gode kjelder på internett! Eg savnar også ein avslutning. Når eg les siste delen av hovuddelen, sitt eg igjen som eit spørsmålstegn føler eg.. Avslutning og ei avrunding burde du ha med neste gang.

Lykke til med arbeidet med å forberede teksten om informasjonskløfter, og eg gledar meg til å lese neste utdrag, og å sjå om du har høyrt på nokon av tipsa mine =)

Reklame

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s


  • Ingen
  • Ørjan Gomsrud: Heisann! Så interessant du skriver! Jeg selv husker den hendinga veldig, veldig godt, samtidig så ser jeg at tiden har gått veldig fort for min

kategoriar

%d bloggarar likar dette: